Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-pieczony-z-pomidorami-i-mozarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-pieczony-z-pomidorami-i-mozarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg łososiowy pieczony z pomidorami i mozarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-lososiowy-pieczony-z-pomidorami-i-mozarella3-2.jpg)
pstrąg łososiowy | filety 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
skórka z cytryny | 1/2 szt |
pomidory | 2 szt |
mozzarella w kulce | 2 szt po 125g |
Bazylia suszona Prymat | |
oliwa | |
pomidorki koktajlowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: