Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg na szpinakowej pierzynce
Smażymy z dwóch storn na patelni grillowej.
Szpinak podsmażamy na oliwie, dodajemy śmietanę, doprawiamy solą czosnkową i pieprzem cytrynowym.
Ryby układamy na szpinaku.
pstrąg | 2 małe |
koper świeży | 0,5 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 2 łyżeczki |
sól | |
szpinak świeży | 500 gram |
oliwa | 1 łyżka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
śmietana 12-procentowa | 2 (do gotowania) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: