Przepis i sposób przygotowania na: PSTRĄG W RYDZACH
Kroki postępowania
![Krok 1 - PSTRĄG W RYDZACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-rydzach2-2.jpg)
![Krok 2 - PSTRĄG W RYDZACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-rydzach4-2.jpg)
![Krok 3 - PSTRĄG W RYDZACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-rydzach3-2.jpg)
![Krok 4 - PSTRĄG W RYDZACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-rydzach1-2.jpg)
![Krok 5 - PSTRĄG W RYDZACH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-rydzach0-2.jpg)
pstrąg | 2 szt |
rydze | 200 gram |
czosnek | 2 ząbki |
sok z cytryny | 1/2 szt |
masło klarowane | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: