Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w śmietanowo-czosnkowym kremie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg w śmietanowo-czosnkowym kremie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-smietanowoczosnkowym-kremie3-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg w śmietanowo-czosnkowym kremie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-smietanowoczosnkowym-kremie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg w śmietanowo-czosnkowym kremie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-smietanowoczosnkowym-kremie1-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg w śmietanowo-czosnkowym kremie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-w-smietanowoczosnkowym-kremie0-2.jpg)
pstrąg bez głowy i wnętrzności | 2 szt |
czosnek | |
serek śmietanowy ostrowia | 1 szt |
cytryna | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
mąka | |
śmietana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: