Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z rękawa
Rybki nasmarować masłem i włożyć do rękawa. Dodać warzywa i resztę masła. Rękaw zawiązać. Piec przez 30 minut w temperaturze 200 stopni. Smacznego :)
pstrąg patroszony | 2 szt |
masło | 1/2 kostki |
koperek | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 4 szt |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
pieprz | |
sok z cytryny | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
ziemniaki | 4 szt |
marchewka | 1 szt |
seler naciowy | 2 łodygi |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: