Przepis i sposób przygotowania na: Pszenne bułki z natką oraz czerwona cebulką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pszenne bułki z natką oraz czerwona cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenne-bulki-z-natka-oraz-czerwona-cebulka2-2.jpg)
![Krok 2 - Pszenne bułki z natką oraz czerwona cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenne-bulki-z-natka-oraz-czerwona-cebulka1-2.jpg)
![Krok 3 - Pszenne bułki z natką oraz czerwona cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pszenne-bulki-z-natka-oraz-czerwona-cebulka0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
woda letnia | 2 szklanki |
drożdże | 4 dkg |
cebula czerwona | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 mały pęczek |
olej | 3 łyżki |
sól | 1,5 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: