Przepis i sposób przygotowania na: Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe
Kroki postępowania
Mięso zmielić, dodać jajko, bułkę namoczoną wcześniej w mleku i odciśniętą, stopione masło.
![Krok 1 - Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-drobiowo-pieczarkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-drobiowo-pieczarkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-drobiowo-pieczarkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-drobiowo-pieczarkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Pulpeciki drobiowo- pieczarkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpeciki-drobiowo-pieczarkowe5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 szt. |
pieczarki | 10 dag |
bułka czerstwa | 1 szt |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 1 szt. |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/3 szklanki |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierki z mąką |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: