Składniki:
filet | 60 dag |
mleko | 1/2 szklanki |
margaryna | 1 łyżka |
jaja | 2 szt |
włoszczyzna | 30 dag |
koper | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 1 szt |
filet | 60 dag |
mleko | 1/2 szklanki |
margaryna | 1 łyżka |
jaja | 2 szt |
włoszczyzna | 30 dag |
koper | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
bułka czerstwa | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: