Przepis i sposób przygotowania na: Pulpety z sosem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pulpety z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-sosem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pulpety z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-sosem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pulpety z sosem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pulpety-z-sosem-pieczarkowym0-2.jpg)
mięso mielone | 25 dag |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: