Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Puree z fasoli

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
50 dag
śmietana 30%
200 ml
masło
2 łyżki
czosnek
2 ząbki
sól
do smaku
Sklep Prymat
natka pietruszki
do posypania

Przepis i sposób przygotowania na: Puree z fasoli

Fasolkę Obrać z szypułek, ugotować. Przecisnąć przez maszynkę. Dodać śmietanę, masło, zmielony czosnek i doprawić solą.
Posypać z wierzchu natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak