Składniki:
ugotowanej białej fasoli | 500 gram |
cebyla | 1,5 sztuka |
ząbek czosnku | 4 sztuk |
olej rzepakowy | 3 łyzeczki |
do smaku pieprz i sól | |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 1,5 łyzka |
boczek | 250 chudy |
ugotowanej białej fasoli | 500 gram |
cebyla | 1,5 sztuka |
ząbek czosnku | 4 sztuk |
olej rzepakowy | 3 łyzeczki |
do smaku pieprz i sól | |
Przyprawa do dań z fasoli i warzyw strączkowych Prymat | 1,5 łyzka |
boczek | 250 chudy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: