Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty sernik piernikowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Puszysty sernik piernikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-piernikowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Puszysty sernik piernikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-piernikowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Puszysty sernik piernikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-piernikowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Puszysty sernik piernikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-piernikowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Puszysty sernik piernikowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/puszysty-sernik-piernikowy5-2.jpg)
masło | 100 gram |
mąka pszenna | 150 gram |
cukier puder | 2 łyżki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżeczki |
twaróg zmielony | 700 gram |
jajko | 3 sztuki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
cukier | 3/4 szklanki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: