Przepis i sposób przygotowania na: pyszne podsmażane pierogi ziemniaczane z twarogiem i pieczarkami..
Kroki postępowania
![Krok 1 - pyszne podsmażane pierogi ziemniaczane z twarogiem i pieczarkami.. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-podsmazane-pierogi-ziemniaczane-z-twarogiem-i-pieczarkami..1-2.jpg)
![Krok 2 - pyszne podsmażane pierogi ziemniaczane z twarogiem i pieczarkami.. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-podsmazane-pierogi-ziemniaczane-z-twarogiem-i-pieczarkami..2-2.jpg)
![Krok 3 - pyszne podsmażane pierogi ziemniaczane z twarogiem i pieczarkami.. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pyszne-podsmazane-pierogi-ziemniaczane-z-twarogiem-i-pieczarkami..3-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 3/4 kg |
twaróg | 25 dag |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 35 dag |
majeranek | 2 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 500 | 70 dag |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
sól | 1 łyżeczka |
woda gorąca | 3/4 litra |
smalec | - domowy/ w opisie |
woda | 4 litry/do gotowania |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
sól | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: