Składniki:
mąka | 1 kg |
żółtko jajek | 6 |
orzechy włoskie | 10 dag |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
sól | 1/3 łyżeczki |
margaryna | 2 kostki |
cukier puder | 24 dag |
śmietana | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
białko | 2 |
cukier ozdobny |
mąka | 1 kg |
żółtko jajek | 6 |
orzechy włoskie | 10 dag |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
sól | 1/3 łyżeczki |
margaryna | 2 kostki |
cukier puder | 24 dag |
śmietana | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
białko | 2 |
cukier ozdobny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: