Przepis i sposób przygotowania na: Racuchy dyniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Racuchy dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-dyniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Racuchy dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-dyniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Racuchy dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-dyniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Racuchy dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-dyniowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Racuchy dyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/racuchy-dyniowe5-2.jpg)
miąższ z dyni | 800 g |
otręby owsiane | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
cebula | 1 szt |
mąka razowa | 2 łyżki |
imbir | 1 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: