Przepis i sposób przygotowania na: Richtig ślunski szałot
Kroki postępowania
Warzywa obieramy i gotujemy do miękkości.
![Krok 1 - Richtig ślunski szałot foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/richtig-slunski-szalot1-2.jpg)
![Krok 2 - Richtig ślunski szałot foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/richtig-slunski-szalot2-2.jpg)
![Krok 3 - Richtig ślunski szałot foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/richtig-slunski-szalot3-2.jpg)
![Krok 4 - Richtig ślunski szałot foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/richtig-slunski-szalot4-2.jpg)
![Krok 5 - Richtig ślunski szałot foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/richtig-slunski-szalot5-2.jpg)
ziemniaki | 500 g |
marchew | 400 g |
pietruszka | 200 g |
ogórek kiszony | 200 g |
jajko | 4 szt |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ogórek konserwowy Smak | 150 g |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
majonez | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: