Składniki:
łopatka bez kości | 50 dag |
tłuszcz do smażenia | 1 porcja |
cebula | 2 sztuki |
ryż | 2 torebki |
papryka konserwowa | 15 dag |
rodzynki | 4 dag |
rosół | 800 ml |
ser żółty | 5 dag |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
łopatka bez kości | 50 dag |
tłuszcz do smażenia | 1 porcja |
cebula | 2 sztuki |
ryż | 2 torebki |
papryka konserwowa | 15 dag |
rodzynki | 4 dag |
rosół | 800 ml |
ser żółty | 5 dag |
sól | 1 do smaku |
pieprz | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: