Przepis i sposób przygotowania na: Risotto z truflami i pecorino romano
Kroki postępowania
![Krok 1 - Risotto z truflami i pecorino romano foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-truflami-i-pecorino-romano5-2.jpg)
![Krok 2 - Risotto z truflami i pecorino romano foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-truflami-i-pecorino-romano6-2.jpg)
![Krok 3 - Risotto z truflami i pecorino romano foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/risotto-z-truflami-i-pecorino-romano7-2.jpg)
Ryż do Risotto | 400 g |
Truw słoiczku | 70 g |
białe wino | 100 ml |
masło | 50 g |
bulion warzywny | 50 ml |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
ser Pecorino Romano | |
ząbek czosnku | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: