Przepis i sposób przygotowania na: Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana6-2.jpg)
![Krok 6 - Rolada biszkoptowa z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-biszkoptowa-z-bita-smietana7-2.jpg)
mąka | 100 g |
cukier | 100 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 4 szt |
sól | szczypta |
śmietana 30% | 320 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: