Przepis i sposób przygotowania na: Rolada otulona boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Rolada otulona boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-otulona-boczkiem0-2.jpg)
mięso mielone | 700 g |
cukinia | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 8 łyżek |
jajko | 2 |
śmietana | 1/2 szklanki |
kukurydza | 1 puszka |
cebula | 2 |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: