Przepis i sposób przygotowania na: Rolada pieczeniowa z wołowiny otulona boczkiem wędzonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada pieczeniowa z wołowiny otulona boczkiem wędzonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-pieczeniowa-z-wolowiny-otulona-boczkiem-wedzonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada pieczeniowa z wołowiny otulona boczkiem wędzonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-pieczeniowa-z-wolowiny-otulona-boczkiem-wedzonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada pieczeniowa z wołowiny otulona boczkiem wędzonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-pieczeniowa-z-wolowiny-otulona-boczkiem-wedzonym3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada pieczeniowa z wołowiny otulona boczkiem wędzonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-pieczeniowa-z-wolowiny-otulona-boczkiem-wedzonym4-2.jpg)
mięso mielone wołowe | 1,3 kg |
pieczarki | 400 g |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 3 szt |
sól | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżki |
kukurydza w puszce | 1 mała puszka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
boczek wędzony | ok 300 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: