Przepis i sposób przygotowania na: Rolada śmietanowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada śmietanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-smietanowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada śmietanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-smietanowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada śmietanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-smietanowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada śmietanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-smietanowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada śmietanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-smietanowa0-2.jpg)
Biszkopt | |
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
cukier drobny | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
galaretka agrestowa | 1 sztuka |
masa | |
śmietana kremówka | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyzeczki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
wiórka kokosowe | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: