Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z musem jeżynowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada z musem jeżynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-musem-jezynowym1-2.jpg)
Przygotować formę o rozm. 20x32cm, posmarować tłuszczem i wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto wlać do formy . Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 14 min. Po upieczeniu wyjąć na bawełnianą ściereczkę, zdjąć papier i zwinąć z nią w roladę. Odstawić do wystygnięcia
![Krok 2 - Rolada z musem jeżynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-musem-jezynowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada z musem jeżynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-musem-jezynowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada z musem jeżynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-musem-jezynowym4-2.jpg)
Ostrożnie zwinąć i odstawić do lodówki na około 2 godz aby masa stężała. Przed podaniem posypać cukrem pudrem.
![Krok 5 - Rolada z musem jeżynowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-musem-jezynowym5-2.jpg)