Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z paluszkami rybnymi
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki drobiowe z paluszkami rybnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-paluszkami-rybnymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki drobiowe z paluszkami rybnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-paluszkami-rybnymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki drobiowe z paluszkami rybnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-paluszkami-rybnymi3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki drobiowe z paluszkami rybnymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-paluszkami-rybnymi4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
paluszki rybne | ok.4 sztuki |
serek topiony | 6 plastrów |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
jajko | 1 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
margaryna do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: