Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe24-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe25-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe26-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe27-2.jpg)
Po wyciągnięciu i ostudzeniu ściągamy sznureczki.
![Krok 5 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe28-2.jpg)
schab bez kości | 7 plastrów |
olej do smażenia | |
słonina | 10 dag |
ogórki kwaszone | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cebula | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: