Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z majonezem i ketchupem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z majonezem i ketchupem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-majonezem-i-ketchupem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z majonezem i ketchupem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-majonezem-i-ketchupem2-2.jpg)
Plastry schabu posmarować masą majonezowo-serową.
![Krok 3 - Roladki schabowe z majonezem i ketchupem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-majonezem-i-ketchupem3-2.jpg)
Wyłożyć na opłukaną rukolę. Można polać majonezem i ketchupem.
![Krok 4 - Roladki schabowe z majonezem i ketchupem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-majonezem-i-ketchupem4-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
tymianek | do smaku |
majonez | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 2 łyżki |
ser żółty | 5 dag |
pieczarki | 8 dag |
papryka czerwona | 1 sztuka |
rukola | 5 garści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: