Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z masłem i pietruszką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z masłem i pietruszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-maslem-i-pietruszka1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z masłem i pietruszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-maslem-i-pietruszka2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe z masłem i pietruszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-maslem-i-pietruszka3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe z masłem i pietruszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-maslem-i-pietruszka4-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki schabowe z masłem i pietruszką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-maslem-i-pietruszka5-2.jpg)
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
masło | 50 g |
natka pietruszki | 1 garść |
jajko | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
mąka pszenna | do obtoczenia |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: