Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-4-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-5-2.jpg)
![Krok 6 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-6-2.jpg)
Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, podawać z roladkami.
![Krok 7 - Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-wolowe-nadziewane-mielonym-miesem-7-2.jpg)
udziec wołowy | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 35-40 dag |
por młody | 1 szt |
posiekane listki tymianku | 1/2 łyżeczki |
bułka czerstwa | 1/4 szt |
mleko | 100 ml |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
śmietana 30% | 1 łyżka |
papryka mielona | 1/4 łyżeczki |
smalec | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: