Przepis i sposób przygotowania na: roladki z indyka nadziewane wątróbką drobiową
Kroki postępowania
![Krok 1 - roladki z indyka nadziewane wątróbką drobiową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyka-nadziewane-watrobka-drobiowa1-2.jpg)
![Krok 2 - roladki z indyka nadziewane wątróbką drobiową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyka-nadziewane-watrobka-drobiowa2-2.jpg)
![Krok 3 - roladki z indyka nadziewane wątróbką drobiową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyka-nadziewane-watrobka-drobiowa3-2.jpg)
![Krok 4 - roladki z indyka nadziewane wątróbką drobiową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-indyka-nadziewane-watrobka-drobiowa4-2.jpg)
filet z indyka | 1/2 kg |
wątróbka drobiowa | 150 gram |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: