Składniki:
pierś z indyka | 600 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
szynka | 8 plastrow |
olej | |
sól | |
pieprz | |
musztarda ostra | |
mąka | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
chrzan | 2 łyżki |
wywar drobiowy | 1 szklanka |
śmietana | 3 łyzki |
pierś z indyka | 600 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
szynka | 8 plastrow |
olej | |
sól | |
pieprz | |
musztarda ostra | |
mąka | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
chrzan | 2 łyżki |
wywar drobiowy | 1 szklanka |
śmietana | 3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: