Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mięsa mielonego w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z mięsa mielonego w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z mięsa mielonego w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z mięsa mielonego w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z mięsa mielonego w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-w-panierce0-2.jpg)
mięso mielone | 30 dkg |
przyprawa do zup w płynie | 3 łyżki |
pieprz do smaku | |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
mąka | do obtoczenia |
cebula | 1/2 sztuki |
olej do smażenia | |
ser topiony | 10 (wędzony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: