Przepis i sposób przygotowania na: Rolady śląskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolady śląskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-slaskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolady śląskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-slaskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolady śląskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-slaskie3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolady śląskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-slaskie4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 1 pętko |
cebula biała | 1 szt |
Musztarda sarepska Prymat | do smaku |
ogórek kiszony | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 3 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: