Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-wolowo-drobiowy-z-jarmuzem-i-pasternakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-wolowo-drobiowy-z-jarmuzem-i-pasternakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-wolowo-drobiowy-z-jarmuzem-i-pasternakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-wolowo-drobiowy-z-jarmuzem-i-pasternakiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Rosół wołowo-drobiowy z jarmużem i pasternakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-wolowo-drobiowy-z-jarmuzem-i-pasternakiem5-2.jpg)
Pręga wołowa bez kości | 600 g |
ćwiartki z kurczaka | 2 duże |
skrzydełka kurczaka | 1/2 kg |
jarmuż | 100 g |
pasternak | 2 średnie |
marchewka | 3 średnie |
por | młody |
seler korzeniowy | kawalek |
seler naciowy | 3 duże łodygi |
lubczyk świeży | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
przyprawa uniwersalna | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa w płynie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: