Składniki:
woda | 2,5 litra |
wołowina | 60 dkg |
kość wołowa | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
przyprawa do zup | |
włoszczyzna | 15 (z kapustą włoską) |
woda | 2,5 litra |
wołowina | 60 dkg |
kość wołowa | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
pieprz | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
przyprawa do zup | |
włoszczyzna | 15 (z kapustą włoską) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: