Składniki:
korpus lub udka | |
por | 1 |
marczewki | 2 |
pietruszka | 1 |
seler | 1 |
cebulka | 1/2 |
woda letnia | 3 litry |
kostki rosołowe | 2 szt |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
makaron nitki | 250 gram |
mięso wołowe |
korpus lub udka | |
por | 1 |
marczewki | 2 |
pietruszka | 1 |
seler | 1 |
cebulka | 1/2 |
woda letnia | 3 litry |
kostki rosołowe | 2 szt |
przyprawa uniwersalna Kucharek | do smaku |
makaron nitki | 250 gram |
mięso wołowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: