Przepis i sposób przygotowania na: Rosyjska zupa solianka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rosyjska zupa solianka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosyjska-zupa-solianka1-2.jpg)
![Krok 2 - Rosyjska zupa solianka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosyjska-zupa-solianka2-2.jpg)
![Krok 3 - Rosyjska zupa solianka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosyjska-zupa-solianka3-2.jpg)
mięso wołowe | 30 dag |
łopatka wieprzowa | 30 dag |
grzyby suszone | 50 g |
kiełbasa | 25 dag |
boczek wędzony | 15 dag |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
por | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
ogórek kiszony | 4 szt + 200ml zalewy |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 ziarna |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżeczki |
oliwa | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: