Przepis i sposób przygotowania na: Rożki po upieczeniu można też polać lukrem.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rożki po upieczeniu można też polać lukrem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-po-upieczeniu-mozna-tez-polac-lukrem.1-2.jpg)
Tak przygotowaną masę zdejmujemy z ognia i lekko studzimy.
![Krok 2 - Rożki po upieczeniu można też polać lukrem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-po-upieczeniu-mozna-tez-polac-lukrem.2-2.jpg)
![Krok 3 - Rożki po upieczeniu można też polać lukrem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-po-upieczeniu-mozna-tez-polac-lukrem.3-2.jpg)
![Krok 4 - Rożki po upieczeniu można też polać lukrem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-po-upieczeniu-mozna-tez-polac-lukrem.4-2.jpg)
Upieczone ciasto studzimy i zajadamy:).
![Krok 5 - Rożki po upieczeniu można też polać lukrem. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozki-po-upieczeniu-mozna-tez-polac-lukrem.5-2.jpg)
czekolada gorzka | 250 gram |
mąka razowa | 170 gram , pszenna |
masło | 200 gram |
cukier puder | 200 gram |
jajko | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
rabarbar | 2 łodygi |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: