Przepis i sposób przygotowania na: Różowe knedle z pieczarkami i kiełbasą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Różowe knedle z pieczarkami i kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-knedle-z-pieczarkami-i-kielbasa1-2.jpg)
![Krok 2 - Różowe knedle z pieczarkami i kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-knedle-z-pieczarkami-i-kielbasa2-2.jpg)
![Krok 3 - Różowe knedle z pieczarkami i kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozowe-knedle-z-pieczarkami-i-kielbasa0-2.jpg)
ziemniaki | 1/2 kg |
mąka pszenna | 15 dag |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
jajko | 1 szt |
koperek | 1 łyżka |
Farsz: | |
olej | 1 łyżka |
kiełbasa podwawelska | 20 dag |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 15 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
sczypiorek siekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kajzerka | 1/2 szt |
sok z buraków | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: