Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ruloniki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruloniki-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Ruloniki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruloniki-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Ruloniki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruloniki-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Ruloniki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruloniki-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
![Krok 5 - Ruloniki z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruloniki-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
żółty ser starty | 1,5 szklanki |
szynka wieprzowa wędzona | (szwarcwaldzka) kilka plastrów |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
jajko | 1 szt |
ziarna sezamu | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: