Przepis i sposób przygotowania na: rureczki z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 2 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 3 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana1-2.jpg)
![Krok 4 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 5 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 6 - rureczki z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rureczki-z-bita-smietana0-2.jpg)
mąka pszenna | 30 dkg |
żółtka jaj | 2 sztuki |
śmietana kwaśna | 2 łyżki |
margaryna | 10 dkg |
cukier kryształ | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier puder | 3+3 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: