Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z bitą śmietaną.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.1-2.jpg)
![Krok 2 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.2-2.jpg)
![Krok 3 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.3-2.jpg)
![Krok 4 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.4-2.jpg)
![Krok 5 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.5-2.jpg)
![Krok 6 - Rurki z bitą śmietaną. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rurki-z-bita-smietana.6-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szklanki |
masło lub margaryna | 25 dag |
jajko | 2 sztuki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
sól | szczypta |
śmietana 30% | 2 szklanki |
cukier puder | 4-5 łyżek |
olej | 1 łyżka |
mąka pszenna | 4-5 łyżek |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: