Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-panierce-1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-panierce-2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-panierce-3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-panierce-4-2.jpg)
filet z miruny | 300 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
mąka | 1 szkanka |
jaja | 2 szt |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżka |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1/2 łyzeczki |
olej rzepakowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: