Przepis i sposób przygotowania na: Rybka w śmietankowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybka w śmietankowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-smietankowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybka w śmietankowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-smietankowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybka w śmietankowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-smietankowej-panierce0-2.jpg)
ryby | 3 sztuki |
jajko | 2 sztuki |
śmietana | 1 łyżka |
skrobia kukurydziana | 1 łyżeczka |
papryka mielona | 1 do samku |
czosnek | 1 do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 do smaku |
Imbir mielony Prymat | 1 do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 do obtoczenia ryb |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: