Przepis i sposób przygotowania na: Rybne krokieciki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybne krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-krokieciki1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-krokieciki2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-krokieciki3-2.jpg)
Sos -
Na oleju przesmażyć czosnek, dodać powidła, ocet i chilli. Mieszać, aż składniki się połączą.
![Krok 4 - Rybne krokieciki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-krokieciki4-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 20 dag - ugotowane |
ziemniaki | 1 szt |
cebula | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
kolendra | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 1 do panierowania |
olej do smażenia |
powidła śliwkowe | 10 dag |
oliwa | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | 1 szt |
ocet winny | 1 łyzka |
sos chili | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: