Przepis i sposób przygotowania na: ryby naleśnikowe w zalewie
Kroki postępowania
![Krok 1 - ryby naleśnikowe w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-nalesnikowe-w-zalewie1-2.jpg)
![Krok 2 - ryby naleśnikowe w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-nalesnikowe-w-zalewie2-2.jpg)
![Krok 3 - ryby naleśnikowe w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-nalesnikowe-w-zalewie0-2.jpg)
piwo | 1/4 szklanki |
woda | 1/4 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
jajko | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
Zalewa: | |
woda | 3 szklanki |
ocet | 0,5 szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
cebula | 1 duża |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
filet z dowolnej ryby | 5 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: