Przepis i sposób przygotowania na: ryby po japońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - ryby po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-po-japonsku4-2.jpg)
![Krok 2 - ryby po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-po-japonsku3-2.jpg)
![Krok 3 - ryby po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-po-japonsku2-2.jpg)
![Krok 4 - ryby po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-po-japonsku1-2.jpg)
![Krok 5 - ryby po japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-po-japonsku0-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 5 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
grzyby marynowane | 1 szt |
ogórki konserwowe | 5 szt |
cebula | 2 szt |
Panierka: | |
woda | 1/2 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
jajko | 1 szt |
sos | |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
woda | 1 szklanka |
olej | 1/4 szklanki |
ocet 10 % | 5 łyżek |
cukier | 1/2 szklanki |
ponadto : | |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
ketchup | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: