Przepis i sposób przygotowania na: ryby w warzywach w zalewie
Kroki postępowania
![Krok 1 - ryby w warzywach w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-w-warzywach-w-zalewie1-2.jpg)
![Krok 2 - ryby w warzywach w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-w-warzywach-w-zalewie2-2.jpg)
![Krok 3 - ryby w warzywach w zalewie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryby-w-warzywach-w-zalewie0-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 1 kg |
mąka | |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
ogórek konserwowy Smak | 6 szt |
kukurydza marynowana | 1 szt |
papryka konserwowa | 1 szt |
grzybki marynowane | 1 szt |
Zalewa: | |
przecier pomidorowy | 1 szt |
ocet | 4 łyżki |
cukier | 1/3 szklanki |
woda | 3 szklanki |
ketchup | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: