Przepis i sposób przygotowania na: Ryż na mleku napęczniały piwem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryż na mleku napęczniały piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-na-mleku-napecznialy-piwem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryż na mleku napęczniały piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-na-mleku-napecznialy-piwem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryż na mleku napęczniały piwem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-na-mleku-napecznialy-piwem0-2.jpg)
ryż | 100 g |
mleko | 300 ml |
piwo | 0.5 szklanki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | do smaku |
cynamon | do smaku |
cukier | do smaku |
woda | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: