Przepis i sposób przygotowania na: Ryż smażony po kantońsku z łososiem i warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryż smażony po kantońsku z łososiem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-smazony-po-kantonsku-z-lososiem-i-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryż smażony po kantońsku z łososiem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-smazony-po-kantonsku-z-lososiem-i-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryż smażony po kantońsku z łososiem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-smazony-po-kantonsku-z-lososiem-i-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryż smażony po kantońsku z łososiem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryz-smazony-po-kantonsku-z-lososiem-i-warzywami4-2.jpg)
ryż | 200 g |
kurkuma | 1 łyżeczka |
łosoś | 300 g |
fasolka szparagowa | 200 g |
brokuł | 200 g |
marchewka | 1 |
cebula | 1 |
jajko | 3 |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 6 łyżek |
olej sezamowy | 2 łyżki |
cukier | 1 szczypta |
Imbir mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
chili | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: