Przepis i sposób przygotowania na: Rzeszowiak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak10-2.jpg)
![Krok 2 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak11-2.jpg)
![Krok 3 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak12-2.jpg)
![Krok 4 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak13-2.jpg)
![Krok 5 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak14-2.jpg)
![Krok 6 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak15-2.jpg)
![Krok 7 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak16-2.jpg)
![Krok 8 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak17-2.jpg)
![Krok 9 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak18-2.jpg)
![Krok 10 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak19-2.jpg)
![Krok 11 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak20-2.jpg)
![Krok 12 - Rzeszowiak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rzeszowiak21-2.jpg)
mąka | 25 dag |
margaryna | 15 dag |
cukier puder | 10 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mak | 25 dag |
cukier | 1/2 szkl |
jajko | 2 szt |
margaryna | 1 łyżka |
miód | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 35 dag |
cukier | 3/4 szkl |
margaryna | 1 łyżka |
mleko | 1/2 szkl |
białko | 2 szt |
twaróg | 1 kg |
margaryna | 25 dag |
cukier | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
budyń śmietankowy | 2 op |
bakalie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: